O nama

Kot eden vodilnih evropskih proizvajalcev koloidnega srebra s pomočjo izpopolnjene tehnologije in strogo nadzorovanega postopka smo zagotovili proizvodnjo vrhunskih pripravkov najvišje čistosti, kakovosti in trajnosti, ki prinašajo rezultate našim številnim zvestim strankam, njihovo priporočilo pa je naše najboljše oglaševanje.

Posvečeni smo spremljanju znanstvenih raziskav, povezanih z uporabo srebra, vsi naši izdelki pa so nastali kot rezultat dolgoletnega testiranja njegovih koristnih učinkov. Prav znanstvene študije so nas vodile pri določanju optimalnih koncentracij srebra za vsak posamezen izdelek, da bi dosegli optimalne rezultate.

Višja koncentracija ne pomeni boljšega učinka, kar je pomembno, da je koloidno srebro učinkovito, ni koncentracija srebra (PPM), temveč velikost delcev in način proizvodnje, torej izjemna čistost izdelka. Visoke koncentracije srebra lahko z določenimi proizvodnimi metodami dosežemo v zelo kratkem času, npr. V 10 minutah, kar ima za posledico nekvaliteten izdelek z malo ali brez učinka, tako da v primeru koloidnega srebra ne pomeni več bolje.

Izdelke BioSilver prodajajo v vseh boljših lekarnah na Hrvaškem.
Priprave najvišje kakovosti in učinkovitosti
Steklenice s 1000 ml in 500 ml vsebujejo koncentracijo - 10 PPM
Izjemna čistost: 99,999% srebra in ultra očiščena voda
Ne vsebuje kemičnih dodatkov, stabilizatorjev, soli, beljakovin ali oksidirajočih spojin
Pakirano v certificirani embalaži iz rjavega stekla, ki zagotavlja stabilnost in varnost izdelka, prav tako pa preprečuje škodljive kemikalije, ki jih oddaja plastična embalaža
 
 
 
Copyright © 2021 Biosilver, Vse pravice pridržane
This website uses cookies and similar technologies to give you the very best user experience, including to personalise advertising and content. By clicking 'Accept', you accept all cookies.